Het Corona- virus noopt tot nadere maatregelen. Tot nader orde vervallen onze openingstijden. U kunt de collectie wel bezoeken, maar dan na voorafgaande afspraak. Bij deze afspraak is het zaak de RIVM - richtlijnen strikt op te volgen. Voor bezoek kunt u bellen met 06-18680957.

Van Toer- ANTIEK is gevestigd in de oude school op de Noordzijde 46 te Goudriaan.
Hieruit bieden wij onze collectie aan, die vooral bestaat uit Nederlandse meubelen uit verschillende stijlperioden: het Nederlands cultuurgoed.
Ook hebben we een passie voor de antieke Franse eettafel. Het is geweldig om een antieke eettafel van 200 jaar oud, in de hedendaagse inrichting te plaatsen.
Deze passie gaat gepaard met veel kennis en lokale contacten qua inkoop met betrekking tot deze originele antieke Franse Eettafels. Elke antieke eettafel is absoluut authentiek. De antieke eettafel is een universele toevoeging voor elk interieur; van antiek en klassiek tot hedendaags. Behalve origineel en authentiek dient de antieke eettafel functioneel te zijn. Alle antieke eettafels worden dan ook volledig gerestaureerd met behoud de oude, originele uitstraling. Thuisbezorging hoort eveneens bij onze service.
Voor uw antieke Eettafel; zie het menu.
Continue zijn we op zoek naar antieke eettafels; staat uw maatvoering er niet tussen, vraag dan gerust of we naar uw antieke eettafel willen uitkijken.

Ons aanbod begint in het midden van de 18e eeuw (ca. 1740/1750). Wij vinden het belangrijk om het Hollandse culturele erfgoed veilig te stellen en door te geven aan toekomstige generaties.
Door middel van onze website willen wij u graag onze, met de grootste zorg samengestelde, collectie antiek laten zien.
Bent u nieuwsgierig geworden na het bekijken van de website? Breng eens een bezoek aan onze winkel.

Met een hartelijke groet en tot ziens,

Christian van Toer 


inloggen